Auteur--
Editor--
Jaar2016
PublicatietypeAflevering
SerieTijd-schrift
Volume6/3
Subtitel--
Pagina’s93
UitgeverHeemkunde Vlaanderen
PlaatsMechelen
ISBN--
Citation key--
Trefwoorden--
Exemplaar55163 ReknummerT-19-4-a
Voeding
4-5
Deneweth H. |
Etenresten uit een beerput : archeologisch onderzoek van vroegere voedingspatronen
6-21
Ervynck A.
|
'Beaucoup de fruits' : over de plaats en de rol van fruit in het adellijke maaltijdenpatroon (circa 1860-1914)
22-41
Onghena S.
|
Hemels zoet : culinaire adviezen en desserts op het Vlaamse platteland, 1900-1940
42-63
Luyten S., Segers Y. & Draye G.
|
Kinderen en hun voeding in Brusselse ziekenhuizen in de negentiende eeuw
64-79
Scholliers P.
|
'Een stukje van elk' : kaas en verefgoeding in België tussen 1945 en 2000
80-93
Geyzen A.
|